JORN VAN ENGELEN

STUDIO SPONTANE FOTOGRAFIE HAARLEM 06-120 520 13

portretten

spontane portretten
bij spontane fotografie combineren we de ongedwongenheid van een selfie of vakantiekiek met de compositie en techniek van een professional. Hierdoor ontstaan vaak unieke beelden. los en persoonlijk, maar ook strak en gestileerd.
toeval bestaat (niet?)
graag maken wij bij spontane fotografie in ons werk gebruik van een bepaalde toevalsfactor. vaak zijn gebeurtenissen mooier als zij vanzelf ontstaan. De meeste van onze klanten voelen zich er ook prettiger bij als ze voor de foto niet ‘opgeprikt’ hoeven te gaan zitten. …en natuurlijk zijn wij professioneel genoeg om er voor te zorgen dat dit toeval ook daadwerkelijk ontstaat!
locatieportretten
Bij locatieportretten gaan we naar een plek die jullie aanspreekt (en die fotogeniek genoeg is). denk daarbij bijvoorbeeld aan het centrum van de stad, de duinen of het strand. daar gaan we meestal zo’n 45 minuten tot een uur aan de slag. lekker ongedwongen kijken wat het best bij jou of jullie past en wat er het mooist uit ziet.
Bij slecht weer wordt de fotosessie kosteloos verzet naar een andere datum of ander tijdstip.
portretten in de studio
vanwege de setting kan een portret dat in een studio wordt gemaakt nooit helemaal zo spontaan zijn als een portret gemaakt op locatie. Toch hebben ook studioportretten zeker hun kwaliteiten. Als je houdt van een sterk gestileerd portret op bijvoorbeeld een spierwitte of een gitzwarte achtergrond kan dat uiteraard ook..
Bijkomend voordeel is natuurlijk dat je binnen niet afhankelijk bent van het weer. Overigens is spontane fotografie niet meer gevestigd aan de kruisweg in haarlem, dus maken wij tegenwoordig gebruik van een mobiele fotostudio die we vrijwel overal vlot kunnen opzetten.
levering op usb
alle portretten leveren wij af op een usb-stick. daarnaast kun je de foto’s natuurlijk altijd laten uitvergroten op bijvoorbeeld linnen of plexiglas. Daarbij is van alles mogelijk, vraag er maar eens naar.
en/of mooi uitvergroot
vaak is het wel handig als je van te voren een beetje kunt aangeven wat je met de foto’s wil gaan doen (afdrukken, uitvergroten, internet, etc.). Wij kunnen hier tijdens de fotosessie dan al rekening mee houden.
meer weten? bel jorn op 06-120.520.13
>> terug naar de homepage

© 2024 JORN VAN ENGELEN

Thema door Anders Norén