JORN VAN ENGELEN

STUDIO SPONTANE FOTOGRAFIE HAARLEM 06-120 520 13

trouwenreportges

Prachtige en ontroerende foto's
spontane fotografie gaat over echte mensen en echte emoties. Voor wazige bruiden op motorkappen ben je bij mij helaas niet aan het juiste adres. ik maak ‘gewoon’ schitterende foto’s van het bruidspaar, en vooral ook van de vrienden en familie.
Elk bruidspaar geeft een eigen invulling aan zijn trouwdag. Dat maakt mijn werk zo interessant, en elke reportage is daardoor compleet verschillend.
Op de trouwdag zelf ben ik het liefst de hele dag te gast. Zo krijg ik de gelegenheid iedereen beter te leren kennen. op die manier krijg ik de kans om echt spontane foto’s maken.
Vaak beginnen we al thuis, bij het opdoffen van de bruid of gom, en dan leg ik de spanning vooraf vast. Tijdens de ceremonie of dienst ga rustig en onopvallend (bijna onzichtbaar) te werk. zo ontstaat een sfeervolle registratie van de gebeurtenissen en de emoties.
alles puur natuur
Als jullie het leuk vinden maken we natuurlijk ook een serie mooie locatiefoto’s. Verwacht dan niet een scala aan kant-en-klaar poses. samen gaan we er op uit, en omdat het leuk is om te doen, ontstaan de mooie foto’s bijna als vanzelf. Geen zin in poseren? Prima, want dat beslis je tenslotte altijd zelf!
Bij een borrel of het aansnijden van de taart draait het om de gezelligheid. Het is dan ook juist die sfeer waarvan een leuke
impressie wordt geven.
in kleur en Zwart-Wit
ik mag wel zeggen dat zwart-wit echt een specialiteit is van spontane fotografie. vooral in de juiste mix met kleur komt zwart-wit
daarbij pas echt tot zijn recht.
een fotoalbum; in kwaliteit onovertroffen
Standaard wordt jullie bruidsreportage geleverd in hoge resolutie jpg's.
Voor mij persoonlijk is het fotoboek toch het presenteerblaadje waarop de reportage wordt opgediend.
Natuurlijk kan dat een digitaal fotoboek zijn. Maar zoeken jullie iets bijzonders, kies dan voor trouwalbum met echte foto's. puur handwerk, in kwaliteit onovertroffen!
meer weten? bel jorn op 06-120.520.13
NB: DE PRIJZEN VAN DE VERSCHILLENDE BRUIDSREPORTAGE VIND JE HIER
terug naar de homepage

© 2024 JORN VAN ENGELEN

Thema door Anders Norén